Logo bloemenkrant.nl
Foto: chrysal

Samenwerking Chrysal International en Verdant Technologies

Chrysal International kondigt een samenwerking aan met Verdant Technologies™ om een baanbrekende oplossing te introduceren voor de bloemenindustrie.

Dit nieuwe product, een 1-MCP-gebaseerde oplossing, zal beschikbaar zijn voor alle internationale markten van de sector. Met in eerste instantie focus op Colombia, een van de grootste bloemenproducenten ter wereld en Miami, een van de grootste ontvangstgebieden voor bloemen in de Verenigde Staten.

“Chrysal International zet zich in om innovatieve oplossingen te bieden voor de bloemenketen, van kweker tot en met consument. Door de samenwerking met Verdant Technologies™ breiden we ons productaanbod uit en kunnen we nieuwe mogelijkheden in de industrie verkennen. We zijn enthousiast om deel uit te maken van deze nieuwe onderneming”, aldus Peter Vriends, CEO van Chrysal International, de wereldwijde marktleider in bloemenvoeding en na-oogst verzorgingsproducten voor bloemen en planten. Voor Verdant Technologies™, een opkomende speler in de biotechnologie industrie, betekent een samenwerking met Chrysal een goede introductie van HarvestHold™ in het bloemensegment.

“Chrysal heeft een lange geschiedenis in het leveren van hoogwaardige bloemenverzorgingsproducten met bewezen resultaten, voor kwekers, groothandelaren, supermarkten, bloemisten en consumenten. Dit, samen met de missie van Chrysal om verspilling in de toeleveringsketen van de bloemenindustrie te verminderen, maakt de samenwerking een natuurlijke match”, aldus Gordon Robertson, Chief Revenu & Marketing Officer van Verdant Technologies™.

Chrysal en Verdant Technologies™ werken actief samen om een gepatenteerde op 1-methylcyclopropene (1-MCP) gebaseerde oplossing op de mark te brengen die superieure stabiliteit, werkzaamheid en consistentie levert in de hele keten.

Meer berichten