Logo bloemenkrant.nl
Foto: panamseed

Beacon® Impatiens schenkt donatie aan de OI Foundation

Elk jaar schenkt PanAmerican Seed een percentage van zijn wereldwijde zaadverkoop van Beacon Impatiens aan goede doelen. Dit jaar is dat onder andere een schenking aan The OI Foundation, de liefdadigheidsorganisatie die mensen bijstaat in de strijd tegen osteogenesis imperfecta.

Tijdens een privé-ceremonie overhandigde Sean Valk, Global Director of Sales van PanAmerican Seed, een cheque van $ 55.943,00 aan Tony Benish van The OI Foundation.
OI is een genetische botaandoening die wordt gekenmerkt door fragiele botten die gemakkelijk breken. In de Verenigde Staten lijden ongeveer 25.000 tot 50.000 aan deze aandoening. De OI Foundation streeft ernaar de kwaliteit van leven van mensen met OI te verbeteren door middel van onderzoek, onderwijs, bewustwording en ondersteuning.

“PanAmerican Seed is erg trots om ons succes te delen met zo’n waardige organisatie als The OI Foundation”, zei Valk. “We zullen onze inspanningen voortzetten om tuin- en teleroplossingen voor de industrie te vinden, en om samen te werken met goede doelen in de hoop ook daar een verschil te maken.”

Binnenkort wordt een nieuw goed doel aangekondigd voor het verkoopseizoen 2020.

Meer berichten